ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Το σχολείο μας συγχαίρει:

1. Τους μαθητές της Α  Λυκείου, Ζαχαρη Ιωάννη, Καμίτσο Αρίονα- Μιχάλη, Κάντζιου Βασιλική, Καρεκλά Δημήτριο και  Κορωναίο Δημήτριο,

τους μαθητές της Β Λυκείου, Κύρο Δημήτριο, Ζήση Ανδρέα, Κούτση Κρις, Ευγενικό Αθανάσιο, Καπελλάκη Κασσάνδρα, Κουτελιέρη Ευθύμιο και Πολύζου 'Αλκηστη για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό "ΘΑΛΗΣ 2016-17". Η μαθήτρια Πολύζου Άλκηστις πέρασε επιτυχώς το διαγωνισμό και συμμετείχε στο διαγωνισμό 'ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2017'.

2.Την ομάδα βόλλευ των κοριτσιών για τις επιτυχίες της στο σχολικό πρωτάθλημα.

3. Τον μαθητή Αναγνώστη Θωμά για τη συμμετοχή του στον πανελλήνιο διαγωνισμό "Δυνατότητες και Προοπτικές Επαγγελμάτων".

panelinies400 px

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ειδικών μαθημάτων

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

 

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ.

 

 

 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2017

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ Η ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

 

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Σελίδα1    Σελίδα2    Σελίδα3

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για προσκληση στρατευσιμων 

Πρόσκληση Στρατευσίμων Κλάσεως 2020 (Γεννηθέντων το 1999)

 

 

 

Το σχολείο μας     

Το 1ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου σχολικού συγκροτήματος στην Αθήνα, με το όνομα "Γκράβα", το οποίο άρχισε να λειτουργεί ως σχολικό συγκρότημα το 1977. Το συγκρότημα περικλείεται από τις οδούς Πασσώβ, Χατζηδάκη και Ταϋγέτου και αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς απαρτίζει μέρος του Δήμου Αθηναίων, αλλά ταυτόχρονα μέρος του συνορεύει με το Δήμο Γαλατσίου.
    

   Οι εγκαταστάσεις     

Το σχολείο μας, όπως προαναφέρθηκε, στεγάζεται στο συγκρότημα της Γκράβας. Η διάταξη των κτιρίων του εξασφαλίζει την ασφάλεια των μαθητών, καθώς ο χώρος είναι ανοιχτός και επικοινωνεί επιλεκτικά μόνο με τα κοντινά σχολεία. Έχει συνολικά 15 αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα εκδηλώσεων από κοινού με το συστεγαζόμενο 1ο Γυμνάσιο, ένα εργαστήριο Πληροφορικής, εργαστήριο Χημείας και ένα εργαστήριο Φυσικής. Ο προαύλιος χώρος είναι δενδροφυτεμένος, έχει αρκετό πράσινο και στη μεγάλη του έκταση υπάρχει ένα γήπεδο βόλεϊ και ένα ένα γήπεδο μπάσκετ. Το μεγάλο εσωτερικό γυμναστήριο παρέχει στους μαθητές αθλητικό υλικό, όργανα γυμναστικής, αλλά και 5 τραπέζια πινγκ-πονγκ. Δίπλα στο συγκρότημα βρίσκεται επίσης το αθλητικό κέντρο "Αντώνης Τρίτσης", το οποίο διαθέτει στίβο, ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, κλειστό κολυμβητήριο, κλειστό γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και ανοιχτά γήπεδα βόλεϊ.


    Δραστηριότητες     

Το σχολείο μας έχει πολλές συμμετοχές σε σχολικά πρωταθλήματα, κατά κύριο λόγο καλαθοσφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στίβου και πετοσφαίρισης, με κάποιες διακρίσεις μάλιστα κατά καιρούς. Μεριμνά για την ψυχαγωγία των μαθητών και αποδεικνύει ταλέντα στο θέατρο, τη μουσική και το τραγούδι μέσα από τις σχολικές εορτές, με πλούσιο πρόγραμμα. Δεν έχουν λείψει και οι συμμετοχές σε διαγωνισμούς: στα φυσικο-μαθηματικά, στα εικαστικά (με διάκριση, για το έργο του Παπαδιαμάντη), επιδόσεις στη λογοτεχνία-σύνθεση και συμμετοχή στη Βουλή των Εφήβων με επιτυχία.

Hits: 204