Προσοχή Οι υποψήφιοι να διαβάσουν με προσοχή το παραπάνω έγγραφο. Οι υποψήφιοι  θα εξεταστούν στο 40ο ΓΕΛ Αθηνών ενώ οι υπόψηφιοι με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα αγγλικά και στο σχέδιο θα εξεταστούν στο 18ο ΓΕΛ Αθηνών . Θα πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα τουλάχιστον μία ώρα πριν την ώρα έναρξης εξέτασης.
 

      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
 
 
     download          
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Η Θεατρική Ομάδα του 1ου ΓΕΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
     σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση:
 
                            Ο γενικός Γραμματέας
                           του

                        Ηλία Καπετανάκη

στις:       23 & 24 Ιουνίου  2018

ώρα:       20:00

χώρος:   Αίθουσα εκδηλώσεων

  
 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 2018

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ  ΕΥΧΟΝΤΑΙ  ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ευχές για καλή επιτυχία στις εξετάσεις

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

 

Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 – Γενικές  Οδηγίες  - Δικαιολογητικά

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ  θα πραγματοποιήσει στο χώρο του σχολείου την 01/06/2018 στις 8,15 και 10,15, ημέρα Παρασκευή, την αναμνηστική φωτογράφιση μαθητών-τριων, όσων επιθυμούν με τη συναίνεση των γονέων τους, επί τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2017-18. 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες για πυροσβεστικη ακαδημία

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

 

 

images-1.jpg

  

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

προκήρυξη

προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών  στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αθληματα στιβου

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΦΑΑ

H υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ 

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων του Ειδικού Μαθήματος των Αγγλικών, έτους 2018

Εξεταστικά Κέντρα του Ειδικού Μαθήματος των Αγγλικών, έτους 2018 και κατανομή των Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Δ.Ε. Α΄ Αθήνας σε αυτά.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ- ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

download.jpg

  

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19 

 

 

pasxalines-eyxes.jpg 

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2018 

ΕΝΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΔΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018

Καλούνται οι υποψήφιοι (απόφοιτοι και μαθητές), που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων, να υποβάλουν αίτηση- δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις στο σχολείο τους, από τη Δευτέρα 19/03/2018 έως και τη Πέμπτη 29/03/2018.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία γραπτά ή προφορικά κατά περίπτωση, πρέπει ως τις 29/03/2018 να υποβάλουν και τη σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο σχολείο τους.

 Υπόδειγμα αίτησης- δήλωσης

Εγκύκλιος για υποβολή αίτησης - δήλωσης των ΓΕΛ 

 

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Στο Γαλάτσι, σήμερα Τρίτη 6-03-2018 και ώρα 12.15, συκροτήθηκε επιτροπή για την αξιολόγηση προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων για την τετραήμερη εκδρομή της Β΄Λυκείου στη Θεσσαλονίκη στις 27-30 Απριλίου 2018. Η διαδικασία όμως δεν ολοκληρώθηκε σήμερα και θα πραγματοποιηθεί αύριο, όπως και η δημοσιεύση του πρακτικού.

Πρακτικό επιλογής πρακτορείου

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

 

Στο Γαλάτσι, σήμερα Δευτέρα 26-02-2018 και ώρα 12,30 συγκροτήθηκε επιτροπή για την αξιολόγηση των προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων για την τριήμερη εκδρομή της Α΄Λυκείου στα Τρίκαλα στις 29-31/03/2018.

Η επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις  εμπρόθεσμες προσφορές προχώρησε στην ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο  VLASSOPOULOS TRAVEL SERVICES, Σταδίου 3  Σύνταγμα, επειδή σύμφωνα με τα κριτήρια της προκήρυξης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και πληροί όλους τους όρους της προκήρυξης.

 Πρακτικό επιλογής πρακτορείου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

ο διευθυντής του Σχολείου σας προσκαλεί την Παρασκευή 16-2-2018 και ώρα 10,45 στην ενημερωτική συνάντηση για το νέο θεσμικό πλαίσιο που αφορά  την φοίτηση των παιδιών σας στο Λύκειο. Στη συνέχεια θα γίνει επίδοση της βαθμολογίας του Α΄ τετραμήνου και θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για την επίδοση και τη συμπεριφορά του παιδιού σας.

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.

Ο Διευθυντής

Ελευθέριος Αντ. Κιτσαντάς

 

  

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Το σχολείο μας συγχαίρει:

1. τους μαθητές μας, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο δήμος Γαλατσίου με             θέμα"  Χριστούγεννα με τον Αι Βασίλη & τον Santa Claus (Αι Νικόλα)". Οι μαθητές μας κέρδισαν την 1η και       την   3η θέση.

2. τους μαθητές της Α΄ Λυκείου, Κοροβέση Χριστίνα και Κοροβέση Δημήτριο για την επιτυχία τους στην           πρώτη φάση του διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας "Θαλής".Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία       για   τη  συνέχεια.

 

 

 

images.jpg 

 

 

 

 

 

6864f4d599d603de95333f11055a59da_XL.jpg

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2021 ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Το σχολείο μας συγχαίρει τους μαθητές της Α΄ λυκείου, Κοροβέση Χριστίνα, Κοροβέση Δημήτριο, Σταρίδα Κωνσταντίνο και Πολύζο Ιωάννη, για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Έταιρείας "Θαλής". Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017-18 

 

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το