ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Στο Γαλάτσι, σήμερα Τρίτη 6-03-2018 και ώρα 12.15, συκροτήθηκε επιτροπή για την αξιολόγηση προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων για την τετραήμερη εκδρομή της Β΄Λυκείου στη Θεσσαλονίκη στις 27-30 Απριλίου 2018. Η διαδικασία όμως δεν ολοκληρώθηκε σήμερα και θα πραγματοποιηθεί αύριο, όπως και η δημοσιεύση του πρακτικού.

Πρακτικό επιλογής πρακτορείου

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

Στο Γαλάτσι, σήμερα Δευτέρα 26-02-2018 και ώρα 12,30 συγκροτήθηκε επιτροπή για την αξιολόγηση των προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων για την τριήμερη εκδρομή της Α΄Λυκείου στα Τρίκαλα στις 29-31/03/2018.

Η επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις  εμπρόθεσμες προσφορές προχώρησε στην ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο  VLASSOPOULOS TRAVEL SERVICES, Σταδίου 3  Σύνταγμα, επειδή σύμφωνα με τα κριτήρια της προκήρυξης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και πληροί όλους τους όρους της προκήρυξης.

Πρακτικό επιλογής 

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Στις 1/11/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ, έγινε αποσφράγιση των προσφορών για την εκδρομή της Γ΄Λυκείου για τα Χανιά. Κατατέθηκαν εμπρόθεσμα οι εξής πέντε κλειστές προσφορές: 

1. Hellas Ferries Center Travel & shipping Ltd, με κόστος συμμετοχής 235 ευρώ ανά άτομο και 15 μισές συμμετοχές

2.At holidays, με κόστος συμμετοχής 250 ευρώ ανά άτομο  και 8 μισές συμμετοχές 

3. IQ holidays, με κόστος συμμετοχής 275 ευρώ ανά άτομο και 8 μισές συμμετοχές

4. ZORBIDIS TRAVEL SERVICE, με κόστος συμμετοχής 269 ευρώ ανά άτομο και 5 μισές συμμετοχές

5. Manessis, με κόστος συμμετοχής 270 ευρώ ανά άτομο και 6 μισές συμμετοχές.

Η επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω εμπρόθεσμες προσφορές προχώρησε στην ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο  Hellas Ferries Center Travel & shipping Ltd, Φιλλελήλων 14, Σύνταγμα, επειδή σύμφωνα με τα κριτήρια της προκήρυξης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Το σχολείο μας συγχαίρει:

1. Τους μαθητές της Α  Λυκείου, Ζαχαρη Ιωάννη, Καμίτσο Αρίονα- Μιχάλη, Κάντζιου Βασιλική, Καρεκλά Δημήτριο και  Κορωναίο Δημήτριο,

τους μαθητές της Β Λυκείου, Κύρο Δημήτριο, Ζήση Ανδρέα, Κούτση Κρις, Ευγενικό Αθανάσιο, Καπελλάκη Κασσάνδρα, Κουτελιέρη Ευθύμιο και Πολύζου 'Αλκηστη για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό "ΘΑΛΗΣ 2016-17". Η μαθήτρια Πολύζου Άλκηστις πέρασε επιτυχώς το διαγωνισμό και συμμετείχε στο διαγωνισμό 'ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2017'.

2.Την ομάδα βόλλευ των κοριτσιών για τις επιτυχίες της στο σχολικό πρωτάθλημα.

3. Τον μαθητή Αναγνώστη Θωμά για τη συμμετοχή του στον πανελλήνιο διαγωνισμό "Δυνατότητες και Προοπτικές Επαγγελμάτων".

4. Τον μαθητή Βερβέρη Ξενοφώντα  της Β΄Λυκείου που κληρώθηκε να συμμετέχει στις εργασίες της Κ.Β΄Συνόδου του εκπαιδευτικού προγράμματος " Βουλή των Εφήβων", που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στις αρχές Ιουλίου 2017.

 

 Στις 28-02-2017 έγινε η αποσφράγιση των προσφορών για την εκδρομή της Α΄Λυκείου με προορισμό την Καλαμάτα. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών σύμφωνα με την υπουργική απόφαση η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο VLASSOPOYLOS TRAVEL SERVICES   για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Α Λυκείου στο ξενοδοχείο ΡΕΧ. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 30-3-2017  έως 01-04-2017.

Στις 10-02-2017 έγινε η αποσφράγιση των προσφορών για την εκδρομή της Β΄Λυκείου με προορισμό το ΒΟΛΟ. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο VLASSOPOYLOS TRAVEL SERVICES για την τριήμερη εκδρομή της Β Λυκείου στο  ξενοδοχείο VOLOS PALACE. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 27- 29 Απριλίου 2017.

Συνάντηση γονέων και κηδεμόνων της Β΄τάξης θα πραγματοποιηθεί στις 4/4/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων για να ενημερωθούν σχετικά με την τριήμερη εκδρομή τους από την Διευθύντρια κα Τσουκαλά και τους συνοδούς καθηγητές.

Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας προτίθεται να διοργανώσει "Ομάδες Γονέων" τις οποίες θα συντονίζει η ψυχολόγος του σχολείου , κ. Γκιόνα Νικολίνα. Στόχος των ομάδων είναι η στήριξη των γονέων στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο του γονιού παρέχοντάς τους γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για προβληματισμό. Οι ομάδες αυτές θα είναι περιορισμένου αριθμού ατόμων, θα περιλαμβάνουν 6 δίωρες συναντήσεις και θα διεξάγονται τις Τετάρτες 11.45-13.45 στο χώρο του σχολείου. Όποιος γονιός ενδιαφέρεται χρειάζεται να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο του σχολείου : 2102023850. Δηλώσεις συμμετοχής έως στις 4/3/2016. 

 

Στις 22/2/2016 έγινε η αποσφράγιση των προσφορών για την εκδρομή της Β΄Λυκείου με προορισμό τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο At Holidays στο ξενοδοχείο PORTO PALACE. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Απριλίου 2016.

 

Πατώντας στο ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ μπορείτε να πάρετε πληροφορίες τόσο για το Νέο Λύκειο , όσο και για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

 

Οι μαθητές της Α΄Λυκείου με συνοδεία καθηγητών του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν στο ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θεατρική παράσταση με τίτλο " ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΑΪΣΤΑΙΝ" που οργανώνεται από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου  και ώρα 12:00 - 14:00 μ.μ. 

 

Οι καθηγητές του σχολείου μας θα δέχονται τους κηδεμόνες για ενημέρωση κάθε Τετάρτη 9-12 π.μ. 

 

Στις 30/10/2015 έγινε η αποσφράγιση των προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων για την εκδρομή της Γ΄Λυκείου με προορισμό τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο At Holidays για την πενθήμερη εκδρομή της Γ΄Λυκείου στο ξενοδοχείο ΗΠΕΙΡΟΣ PALACE στα Ιωάννινα.