Στις 28-02-2017 έγινε η αποσφράγιση των προσφορών για την εκδρομή της Α΄Λυκείου με προορισμό την Καλαμάτα. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών σύμφωνα με την υπουργική απόφαση η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο VLASSOPOYLOS TRAVEL SERVICES   για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Α Λυκείου στο ξενοδοχείο ΡΕΧ. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 30-3-2017  έως 01-04-2017.

Στις 10-02-2017 έγινε η αποσφράγιση των προσφορών για την εκδρομή της Β΄Λυκείου με προορισμό το ΒΟΛΟ. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο VLASSOPOYLOS TRAVEL SERVICES για την τριήμερη εκδρομή της Β Λυκείου στο  ξενοδοχείο VOLOS PALACE. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 27- 29 Απριλίου 2017.

Συνάντηση γονέων και κηδεμόνων της Β΄τάξης θα πραγματοποιηθεί στις 4/4/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων για να ενημερωθούν σχετικά με την τριήμερη εκδρομή τους από την Διευθύντρια κα Τσουκαλά και τους συνοδούς καθηγητές.

Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας προτίθεται να διοργανώσει "Ομάδες Γονέων" τις οποίες θα συντονίζει η ψυχολόγος του σχολείου , κ. Γκιόνα Νικολίνα. Στόχος των ομάδων είναι η στήριξη των γονέων στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο του γονιού παρέχοντάς τους γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για προβληματισμό. Οι ομάδες αυτές θα είναι περιορισμένου αριθμού ατόμων, θα περιλαμβάνουν 6 δίωρες συναντήσεις και θα διεξάγονται τις Τετάρτες 11.45-13.45 στο χώρο του σχολείου. Όποιος γονιός ενδιαφέρεται χρειάζεται να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο του σχολείου : 2102023850. Δηλώσεις συμμετοχής έως στις 4/3/2016. 

 

Στις 22/2/2016 έγινε η αποσφράγιση των προσφορών για την εκδρομή της Β΄Λυκείου με προορισμό τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο At Holidays στο ξενοδοχείο PORTO PALACE. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Απριλίου 2016.

 

Πατώντας στο ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ μπορείτε να πάρετε πληροφορίες τόσο για το Νέο Λύκειο , όσο και για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

 

Οι μαθητές της Α΄Λυκείου με συνοδεία καθηγητών του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν στο ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θεατρική παράσταση με τίτλο " ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΑΪΣΤΑΙΝ" που οργανώνεται από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου  και ώρα 12:00 - 14:00 μ.μ. 

 

Οι καθηγητές του σχολείου μας θα δέχονται τους κηδεμόνες για ενημέρωση κάθε Τετάρτη 9-12 π.μ. 

 

Στις 30/10/2015 έγινε η αποσφράγιση των προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων για την εκδρομή της Γ΄Λυκείου με προορισμό τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο At Holidays για την πενθήμερη εκδρομή της Γ΄Λυκείου στο ξενοδοχείο ΗΠΕΙΡΟΣ PALACE στα Ιωάννινα.

 

Hits: 2524